Lymfavit - vydatný pomocník našeho organismu

http://www.duxy.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=18_19&products_id=69 Lymfatickému systému říkáme čistička odpadních látek těla. Jedná se o systém lymfatických cév a uzlin, které mají za úkol absorbovat nadbytečné tekutiny v krvi, vstřebávají tuky, a zachycují nejrůznější cizorodé částice.

Lymfatický systém má velký význam pro správnou funkci našeho imunitního systému. Pokud není náš lymfatický systém v pořádku, projeví se to otoky kotníků, zvláště na večer, po námaze nebo dlouhém sezení. V případě že se začínají objevovat otoky v břiše, otoky očních víček nebo se přidruží dechové potíže, je čas na preventivní zásah.

Velmi vhodným prostředkem na povzbuzení lymfatického systému je Lymfavit, který je přírodním extraktem několika léčivých bylin.

Lymfavit upravuje v našem organismu látkovou výměnu a napomáhá k odstraňování otoků vznikajících díky problémům v lymfatickém systému.

Lymfavit je možné použít i v případech, kdy je nějakým způsobem oslabena naše imunita. V těchto případech je vhodné přidat k Lymfavitu také Imunex.

Reklama:_________________



Převratná obuvnická novinka - boty DUX


Koupíte v Trutnově – www.duxy.cz


Pro výrobu relaxační obuvi DUX byl použit materiál DUFLEX. Ten má vynikající viskoelastické vlastnosti. Použitím tohoto materiálu získávají boty DUX význam oproti konkurenci, která vyrábí tvarově podobnou obuv.

Díky pocitu mírné nestability boty DUX nutí tělo k vyrovnávání vzpřímeného postoje a k opakovaným korekcím pomocí jednotlivých svalů. Díky tomu minimalizují únavu a pocity těžkých nohou. Dostatek prostoru pro prsty na nohou snižuje riziko vzniku HALUX VALGUS.

V testu německého časopisu ÖKO -TEST (07/2008) bylo konstatováno, že materiál DUFLEX je výjimečný především tím, že z něho nedochází k uvolňování karcinogenních látek, které by mohly pronikat do těla přes ponožky na nohách. V tomto testu vyhověli boty DUX jako jediné.

Powered by Blogger